[read online Kenget e Milosaos] Pdf BY Jeronim De Rada – PDF & DOC

Jeronim De Rada í 7 Read & Download

E varfër bijë e Kollogresë një dashuri e thjeshtë fshatare me temë nga shekulli i XV e mbrujtur me një lirizëm të thellë dhe me. I have read this book in the old Albanian language from the Southern Italy and I found it a little bit hard to understand and I had to take notes all the time but the main theme is genious I like challenging things and this was worth it I enjoyed very much this book although sometimes it gets a little boring Putins Russia i XV e mbrujtur me një lirizëm të thellë dhe me. I have read this book Seducida (Esclava victoriana, in the old Albanian language from the Southern Italy and I found Essential Juices and Smoothies it a little bit hard to understand and I had to take notes all the time but the main theme Buttermilk Graffiti is genious I like challenging things and this was worth Vengeance Road (Torpedo Ink it I enjoyed very much this book although sometimes Pantaleon y Las Visitadoras it gets a little boring

Free read è eBook, PDF or Kindle ePUB í Jeronim De Rada

Kenget e Milosaos

Vepra “Këngët e Milosaos” për subjekt ka historinë e dashurisë së Milosaos birit të sundimtarit të Shkodrës me Rinën vajzë. Kenget e Milosaos nje liber klasik i shkruajtur nga autori Jeronim De Rada ne nje moshe shume te re Ne kete liber veme re pershkrimin mbizoterues te natyres te nderthurur me dashurine e Milosaos dhe Rines Rina nje vajze fshati e cila ishte shme bukur dhe Milosao nje djale me botekuptim i cili rridhte nga nje familje e pasur Dy te rinjte krijuan nje iluzion per njeri tjetrin Milosao e shihte Rinen si princeshen e tij dhe ajo e shihte ate si princin e kalter Keshtu ata u verbuan nga deshirat e tyre te brendshme dhe krijuan nje ilizion per njeri tjetrin Nena e Milosaos nje personazh e nuk shfaej ne vargje por ajo kishte nje ndikim te madh ne vazhdimesine e historise se dashurise midis Milosaos dhe Rines ishte kunder dashurise se tyre Kur dukej se dy te rinjte nuk do te bashokoheshin asnjeher nje termet ra ne Shkoder dhe cdo pasuri e cdokush kishte humbi Dukej sikur fati donte e dy te dashuruarit duhet te bashkoheshin por nena e Milosaos e plagosur rend gjate termetit nderroi jete Keshtu nisi nje dashuri e cila u ndez si nje flak e zjarrte e plot ndienja e cila pefundoi me nje tragjedi te papritur e ndertuar nga ndienjat e paeksploruara me pare nge Milosao dhe Rina

Free download Kenget e Milosaos

Një dekor të pasur natyrorë Subjekti kryesor i kësaj vepre është i ngjashëm me dashurinë e autorit e cila ishte e gjykuar të shuh. I really love this bookIt s albanian and the topic is amazingLoveThis is what this book is aboutBut you need to read it if you want to understand itMany people can t reallybecause it is usually in an old albanian language but now you can also find it in standard languageI love it so muchI totally recomand it to you


10 thoughts on “Kenget e Milosaos

 1. says:

  Kenget e Milosaos nje liber klasik i shkruajtur nga autori Jeronim De Rada ne nje moshe shume te re Ne kete liber veme re pershkrimin mbizoterues te natyres te nderthurur me dashurine e Milosaos dhe Rines Rina nje vajze fshati e cila ishte shme bukur dhe Milosao nje djale me botekuptim i cili rridhte nga nje familje e pasur Dy te rinjte krijuan nje iluzion per njeri tjetrin Milosao e shihte Rinen si princesh

 2. says:

  E mbushur me një histori lashtësore dhe të dashur 30 këngët për jetën rinore të Milosaos janë një pjesë e kulturës sonë të moçme shiptare Duhet ditur se kjo poemë erotike mban në vete një sërë fjalësh arbëresh

 3. says:

  Woohhoo What a uick read If someone would say that I would finish than 100 pages in less than 20 minutes I wouldn't believe But this book was a really uick read I didn't like it much it is an old book than 150 years old and it expresses the tradition really good Overall 15 stars the most I could rate

 4. says:

  Brilliant Words arent enough to describe it

 5. says:

  I have read this book in the old Albanian language from the Southern Italy and I found it a little bit hard to understand and I had to take notes all the time but the main theme is genious I like challenging things and this was worth it I enjo

 6. says:

  not so bad i just dodnt like it because it was kind of a poetry but although it was pretty cool

 7. says:

  I really love this bookIt's albanian and the topic is amazingLoveThis is what this book is aboutBut you need to read it if you want to understand itMany people can't reallybecause it is usually in an old albanian l

 8. says:

  Kjo eshte nje nga veprat me te arrira te letersise shiptare Jeronim De Rada ka ene nje nga figurat me te shuara te letersise shiptare te rilindjes dhe veprat e tij mbahen gjalle edhe sot e kesaj dite

 9. says:

  Poemë mjaft e bukur vetëm se duhet pak mund për të kuptuar dialektin e arbëreshëve si të De RadësSidomos hyrja dhe mbyllja e poemës janë të mahnitshme

 10. says:

  Re reading a book is like catching up with an old friendOr betterAlbanian literature is richand books like this give it's best valuesI love this book

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *